Novosti

­
26 lis. 2017

Uspješno implementirana TETRA mreža za tunel Učka

26. listopada 2017.|

Predmet projekta bilo je uvođenje TETRA radio sustava u tunel Učka, nadogradnjom postojećeg analognog radio sustava, te omogućavanje zajedničke radne grupe za sve interventne službe u slučaju nezgode, kao i neovisna komunikacija MUP-ovih stanica (policija, hitna pomoć, JVP) unutar tunela. Projekt je izveden po modelu Design & Build, na principu “ključ u ruke”.

TETRA sustav koristi […]

2 ruj. 2016

Puštene u rad tri punionice električnih vozila

2. rujna 2016.|

Prema usvojenom Akcijskom planu energetskog održivog razvitka Grada Zagreba i Strategiji razvoja energetske infrastrukture na području Grada Zagreba, Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, uključio se kao jedan od partnera u projekt Srednjoeuropski zeleni koridori (eng. Central European Green Corridors – CEGC), sufinanciran od strane EU programa infrastrukture TEN-T. Ključni cilj projekta […]

13 srp. 2016

Ugovor o pripajanju društava TEB Arhitektura d.o.o. i TEB informacijske tehnologije d.o.o. društvu TEB Inženjering d.d.

13. srpnja 2016.|

Ugovor o pripajanju

1 ruj. 2015

Opremanje zračne luke Brač sustavom rasvjete stajanke

1. rujna 2015.|

U siječnju 2015. uspješno je izvedena nabava i ugradnja regulatora konstantne struje za sustav rasvjete stajanke na Zračnoj luci Brač.

Svi postojeći regulatori konstantne struje zamijenjeni su novim regulatorima, uz zadržavanje postojećeg koncepta od osam serijskih strujnih krugova.
Svaki regulator ima omogućeno dodavanje modula za mjerenje otpora izolacije, modula za detekciju broja pregorjelih lampi i dr., za […]